,

Een 2-kamer bungalow is geschikt voor 1-4 personen. Het is de helft van een twee-onder-een-kapbungalow. De bungalow is gezellig ingericht en het heeft een woon-/eetkamer met een keuken, voorzien van een koffiezetautomaat, waterkoker, magnetron, koelkast en twee kookpitten.

Vanaf 2017 bestaat de mogelijkheid om zelf in deze bungalow uw wame maltijden te bereiden. Natuurlijk kunt kunt u zich ook nog steeds door ons eigen restaurant in het hoofdgebouw laten verzorgen (a.u.b. van tevoren aangeven) of in één van de velen restaurants in de omgeving.

Verder beschikt de bungalow over een 2-persoonsslaapkamer met een extra stapelbed voor de kinderen en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De bungalow is verwarmd.

Op het terras kunt u genieten van de rust en het prachtige uitzicht op de heuvelachtige, bosrijke omgeving. Tuimmeubilair is aanwezig.

Een ideaal uitgangspunt voor een geslaagde vakantie.

 

Prijzen 2017 in €

2-kamer bungalow (1 dubbele kamer)     2 nachten3 nachten4 nachten5 nachten6 nachten7 nachten
Alle seizoenen  85,00   115,00    145,00    175,00    200,00    225,00  

De bovengenoemde prijs is voor 2 personen, extra personen (max. 2) betalen 9,50 € p.p.p.n.

*) De prijs voor bovenstaande bungalow is de complete prijs voor het aantal nachten, incl. BTW. 

NIET in de prijs zit:
Beddengoed: te huur voor 7,50 €/ persoon
Handdoeken: te huur voor 5,00 €/ persoon
Eindschoonmaak*: wordt door uzelf gedaan (Instructies hiervoor vindt u in de bungalows zelf.)

*) Wenst u dat Landgut Engelsbach de eindschoonmaak voor u overneemt, dient u dit voraf bij de aanvraag aan te geven. De kosten hievoor zijn: 35,00 €/ bungalow.