Wat vliegt toch de tijd! Al vele jaren mogen we hier gasten ontvangen en ook zeer regelmatig onze landgenoten. We hebben nieuwe mensen leren kennen, leuke excursies beleefd, fijne gesprekken gehad, met andere woorden: samen vakantie gevierd. Wij zijn dankbaar voor alle zegeningen die de Heer ons heeft geschonken.

In 2021 heeft er een grote verandering plaats gevonden. Het doel waarom we van Nederland naar Oost-Duitsland zijn verhuisd was het zendingswerk. Landgut Engelsbach was aan de ene kant een mooi middel om in contact te komen met mensen en aan de andere kant een bron van inkomen. Het gevaar daarbij is dat Landgut Engelsbach het doel op zich gaat worden. Daarom hebben we besloten om Landgut Engelsbach KG op te geven en verder te gaan als geloofscentrum Engelsbach (Christliches Glaubens- und Freizeitzentrum Engelsbach gGmbH). Deze onderneming heeft geen winstoogmerk. 

Landgut Engelsbach als vakantiepark blijft bestaan, maar “Glaubenszentrum Engelsbach” is veel meer dan een vakantiepark. Bezoek voor meer informatie onze website: www.cgfe.de

Cor en Evangeline Jansen