Vakantie

Vakantie is in eerste instantie voor jullie/jou. Je hebt het verdiend, je hebt het nodig, je verlangt ernaar. Iedereen heeft zo zijn eigen verwachtingen van vakantie.

Wij vinden het een voorrecht om jullie vakantie mede inhoud te mogen geven. Het is een hele uitdaging om een gevarieerd programma aan te bieden waarin iedereen zich wel in iets kan vinden.

Voor het eerst, sinds we begonnen zijn hier in Duitsland, bieden we maar twee weken vakantie voor Nederlanders aan. Niet omdat de vraag zo klein is, maar omdat we ook voor Duitse gasten ons park in de zomervakantie ter beschiking willen stellen.

Nederlandse weken: Zaterdag 29 juli t/m zaterdag 12 augustus. Aankomst en vertrek is zaterdag.


Programma

Het thema voor dit jaar is “genieten“. Iets wat prachtig past bij vakantievieren.
– Genieten van Gods Woord
– Genieten van Sport en Spel
– Genieten van de omgeving
– Genieten van lekker eten
– Genieten van elkaar
– Genieten van de rust
– Genieten van … (vul maar in)


Vakantie is voor iedereen. Misschien heb je je verwonderd dat de prijzen zo snel gestegen zijn. En het klopt dat alles duurder is geworden, maar de reden is, dat in de prijs ook de kosten voor het programma zijn opgenomen. Voorgaande jaren werden deze kosten opgehaald door giften.

En als de prijs het probleem is om op vakantie te gaan, dan komen we graag in contact, want voor (bijna) alles is een oplossing.