Kampeerplaats

Neemt u het liefste uw eigen “huis op wielen” mee, of slaapt u liever in een tent, ook dat is mogelijk op Landgut Engelsbach. We hebben een kleine campingplaats. U hebt alles bij de hand: toilet, douche, wascabine en afwasplaats. En natuurlijk is er op het terrein ook electra aanwezig.

Het plekje is uniek, grenzend aan de bosrand, ruim opgezet, prachtig uitzicht over het dal en grote speeltuin dichtbij. Hier geniet u van de gezelligheid van een vakantiepark en de rust en ruimte van het Thüringer Wald.

Goed nieuws – nieuw sanitairgebouw

We hebben de coronatijd goed gebruikt en geinvesteerd in een nieuwe sanitaire voorziening. Twee douches, waarvan één met babyaankleedtafel, 3 toiletten, waarvan twee vanaf buiten bereikbaar, twee washokjes en een wasmachine en droger. Daarnaast blijft de oude sanitairevoorziening ook nog ingebruik, zodat er genoeg plaats is.

Nieuwe optie – losse slaapkamer huren

Aan de linkerkant in het sanitairgebouw zijn vijf slaapkamers gerealiseerd (2 eenpersoonskamers en 3 slaapkamers met een stapelbed). Deze kamers kunnen los gehuurd worden. Elke kamer heeft een eigen wastafel, verder is er een binnendoorgang naar het sanitairebereik. Zeer geschikt voor mensen die een paar dagen op bezoek willen komen, of voor gezinsleden die liever in een bed in een huisje slapen.